Vælg en side

Sponsoreret kørsel af JONAS (Uden betaling)


Hey bloggen! Der er mange der har stillet spørgsmål til om jeg er flyttet, netop fordi at mine snapchats alle er sammen med min familie igen og ikke i min lejlighed, efter jeg landede i Danmark og det er sådan at jeg er flyttet fra min lejlighed og hjem til min familie igen. Jeg er flyttet af flere årsager, fra start af har jeg ikke følt mig hjemme i lejligheden i Charlottenlund, netop fordi vi fik klager en gang om ugen, hvis ikke mere .. Jeg er vokset op i et stort hus og har aldrig boet i lejlighed før så det var nyt for mig at folk pludseligt ville klage over musik, at vi går rundt i lejligheden eller ryger på altanen. Vi havde en underbo som var rigtig sød i starten, men pludseligt følte vi bare at hun stalkede os, fordi hun ville kontakte os hele tiden og fortælle os alt vi gør forkert og skælde os ud, hvilket tilsidst gjorde mig utilpas og ked af det ved at bo der, fordi at vi tog ekstremt meget hensyn til alle efter vi havde fået første klage. Vi fik ca. 8 klager i alt mener jeg og vi vidste godt begge at der ikke ville gå længe før at vi blev smidt ud af lejligheden, så da jeg var i L.A gjorde jeg mig en masse tanker omkring at flytte tilbage til mine forældre, netop fordi jeg savnede følelsen af tryghed og så havde jeg hjemve. En anden ting var også at det at flytte ud virkeligt gjorde mig økonomisk dum fordi jeg ikke orkede at lave mad eller tage offentligtransport, så jeg tog uber 4 gange om dagen, spiste ude 3 gange om dagen og shoppede også meget nu hvor jeg var inde ved byen af og min bogholder regnede ud at mit forbrug lå på ca. 15.000-20.000 kr om måneden efter jeg flyttede ud. Jeg endte også altid med at betale for mine venner når vi var ude og spise fx, fordi de ikke altid havde råd men alligevel ville jeg gerne spise ude jo og det er så dumt i længden. Jeg har aldrig haft så dumt et forbrug før og jeg blev egentligt lidt sur over mig selv da hun sagde det, fordi jeg er typen der altid har været god til at opspare og nu går jeg jo og spare op til mit drømme hus som er til salg til 6 millioner og det har jeg travlt med at spare op til, da det kan blive solgt anytime! Så nu krydser jeg bare fingre for det ikke bliver solgt.

jonas3

I bund og grund er der rigtig mange årsager til at jeg valgte at flytte hjem, jeg er fra en kærnefamilie hvor vi er meget afhængige af hinanden og nyder at være sammen så det var egentligt ikke en klog ide at flytte ud nu. Jeg tror bare at jeg fik et kick af “jeg vil være voksen, jeg vil have mit eget sted og jeg vil indrette det”, men så snart jeg havde indrettet det og det var super fint så var det alligevel ikke mig. Jeg er rigtig glad for at være hos min familie igen, jeg sover lige nu i gæsteværelset indtil vi har fået lavet mit værelse som bliver 2 vægge der skal slåes ned så jeg kan få et 25kvm værelse. Det er specielt skønt at være hjemme nu hvor jeg går igennem denne tid med graviditeten og kommende abort her snart, min familie har passet så godt på mig og jeg har for første gang siden August følt mig helt hjemme, hvilket har givet mig en ro inden i og det er jeg glad for ..

jonas

Jeg valgte at benytte mig af samme flyttefirma som flyttede mig herud i lejligheden, netop fordi at jeg synes kontakten var så god med dem og de arbejdede så godt. Jeg valgte JONAS flyttefirma og sjovt nok havde jeg faktisk en af de samme flyttemænd som bare er super flink og så var der også en anden, som også var super flink. Det tog dem ca. 15 minutter og så var alt rykket ud af lejligheden, alle mine møbler og ting hvilket var så vildt men de har jo også store muller, hehe! Lavede dem kaffe og gav dem en cola med på vejen da de var så søde og fik rykket alt så hurtigt og så har jeg besluttet at jeg altid vil bruge flyttefirmaet Jonas da det simpelhen er det bedste og hurtigste jeg har stødt på, jeg har nemlig hjulpet veninder med at flytte mange gange hvor de havde andre flyttefirmaer som var mega sleske eller langsomme, så derfor har jeg 2 gange nu været så positivt overrasket over dem og vil gerne anbefale dem til jer på bloggen. I kan tjekke dem ud på www.jonas.dk, de er så hurtige! xx

jonas2