Vælg en side

Hey bloggen .. Som i ved har den seneste tid været en turbulent tid for mig, med mange følelser i kroppen og beslutninger der skulle tages meget hurtigt. Jeg valgte at få en abort grundet den situation jeg står i og mit forhold til faren er så ustabilt at det ville blive en verden med frygt for faren barnet skulle leve i, hvis jeg valgte at beholde det. Jeg havde først bestilt en medicinsk abort, den hoppede jeg fra dagen før fordi jeg hørte så mange skrækhistorier og så fik jeg bestilt en kirurgisk abort, som jeg har tid til d. 28, nemlig på Fredag. Jeg har den seneste uge været syg med forkølelse, feber og ekstrem slim i halsen. Det er sådan at hvis man er syg med feber og slim i halsen kan man ikke 100% sikkert blive lagt i narkose og de fleste læger har frarådet at aborten bliver lagt Fredag, netop pga. at jeg stadig er syg og har slim i halsen. Jeg har fået af vide det kun er i akutte situationer man vælger at narkose trods sygdom og så får man en slange i halsen som suger ens slim op, så man ikke får det i luftvejene. Det synes jeg lyder ubehageligt og det er altid bedst at lytte på lægerne når de siger det er sikrest for mig at vente. Lige nu gør jeg vitterligt ALT jeg kan for at blive rask, for jeg har kun en dag tilbage til at blive rask og jeg er stadig syg. Jeg har fået nogle piller fra apoteket som jeg skal putte i mit vand og drikke, det opløser min slim og så har jeg næsespray. Jeg fik en masse gode råd af jer og har drukket massere af Cayenne, ingefær og citron te idag .. Men har i flere råd? Jeg er så knust over hvis jeg skal på endnu en venteliste, da min mave er begyndt at vise sig meget lidt, men det er hårdt at vide barnet vokser og ugerne går imod den 12 uge inden jeg får set mig om, så er det jo næsten forsent .. Jeg er så angst for at de siger jeg ikke kan gennemgå min kirurgiske abort på fredag, for det sagde min læge kunne betyde jeg skal have medicinsk abort, da jeg er langt henne og der er lang venteliste til de kirurgiske aborter .. Ej, hvor er jeg ked af det og det er længesiden jeg har ynket så meget over mig selv! Jeg er så træt og ked af det .. 🙁 Håber at himlen holder hånden over mig og jeg er rask fredag!

fie-laursen-blogging
Billeder fra snapchat; fiahfiahh