Vælg en side

Få solgt ud af alt mit tøj – Jeg er så træt af at have flere kasser stående med tøj som jeg slet ikke bruger, det fylder og er så grimt og dumt .. Det ville være så dejligt hvis jeg fik tid til at sætte mere tøj til salg på min webshop (salebyfie.tictail.com) og jeg kunne få lidt mere plads! Har lige sat dyre pelse, billigt til salg og mine Valentino rockstud stiletter. Alt skal bare væk, så tjek det ud!! xx

Færdiggør hele min bog – Min kontrakt siger at hele min bog ‘Min Ærlighed’ skal være færdigskrevet til December og der ønsker jeg også alle billeder, fotoshoots er gjort klar så alt er færdigt. Jeg skriver løs på diverse emner pt, men der skal sorteres i hvad jeg ønsker med i bogen, nu må vi se!

Kom tilbage på Youtube! – Jeg har holdt en stor pause fra Youtuber efter jeg flyttede, hvilket jeg er ked af for jeg var kommet så fint igang og havde succes med det. Jeg vil begynde og lave flere videoer til jer, men det blev lidt hyggeligere bare at blogge for en stund, hehe .. Tjek min kanal ud HER!

Vær stærk og positiv – Der er ingen tvivl om den seneste tid har været hård og stadig er og derfor har jeg sat målet for efteråret at være stærk, at være en kriger som min far så sødt kalder det! Jeg vil ikke tillade at lade mig slå ud eller ryge ned i et sort hul, det er vigtigt jeg minder mig selv om de gode ting i livet og forsætter med at arbejde, se familie og venner .. at være glad og positiv!

fie-laursen-blog