Vælg en side

Hej piger .. Jeg fået mange forespørgsler om et indlæg om min kirurgiske abort, som fandt sted tidligt imorges ved 9 tiden. Der er mange unge piger som skal gennemgå en abort, måske ikke nu men på et tidspunkt og derfor tænker jeg det kan være rart at læse andre pigers oplevelser. Jeg valgte kirurgisk abort, fordi det virkede det bedste valg for min psyke. Jeg har ikke en stærk nok psyke til at gå igennem en medicinsk hvor man bløder i stor smerte og måske ser barnet i sine trusser, som nogle siger de gør. Kirurgisk abort gav mig muligheden for at falde helt til ro og sove igennem det hele. Jeg skulle starte med at faste igår aftes kl 12, men startede faktisk kl 11 fordi jeg altid gerne vil være lidt mere sikker .. Jeg vågnede kl 6 imorges, fordi jeg skulle sluge piller 2 timer inden jeg ankom til Hospitalet og jeg kan ankom kl. 8. Da jeg ankom fik jeg hospitals tøj, en masse smertestillende piller og så skulle jeg ind og vente på at komme ind. Jeg fik krammet min mor farvel og kom ind til lægerne, hvor de var rigtig søde og hurtigt havde et varmt tæppe de lagde over mig .. Jeg fik et drop i min arm, som jeg mener var noget der fik min krop til at slappe af og fjerne smerte, for jeg begyndte nemlig ikke at kunne mærke min krop så godt, det var ligesom at den sov ..


fie-laursen-1


Jeg snakkede godt med de søde læger og følte mig egentligt godt tilpas, men lige inden jeg faldte i søvn tænkte jeg på alt den psykiske terror faren til barnet har kørt på mig, når han fx har truet mig med at hans venner ville tæske mig eller hvis jeg fødte barnet, ville han tage det ud af mine arme og jeg ville aldrig se det igen. Det næste jeg husker er at den søde narkose læge siger “nu kommer det”, så sagde jeg “godnaaat” og så faldte jeg i søvn .. Jeg vågnede i et chok, da jeg havde haft en meget kort drøm som føltes som sekunder i mit hovede og ikke som en af de drømme man vågner fra om natten i et mareridt. Det var en mærkelig følelse. Jeg vågnede op fra min narkose i et chok, rystede, græd og kunne ikke forstå præcis hvor jeg var eller hvad der var sket for jeg havde haft et par sekunders drøm hvor jeg så nogle billeder i mit hovede af jeg holdte en lille baby pige i mine arme som smilte til mig, det næste øjeblik lige da jeg vågnede var at faren til barnet rev barnet ud af mine hænder og løb. Da jeg vågnede troede jeg at den korte drøm var rigtig og at jeg prøvede at slå brikkerne sammen, hvilket fik mig til et kort sekund at tro jeg måske var vågnet fra et kejsersnit og barnet var taget fra mig så jeg rystede, græd og spurgte lægerne hvor jeg var og hvad der var sket .. De forklarede min abort og jeg faldte til ro ved at sidde og snakke med en sygeplejerske om drømmen. Min far var i Vedbæk, så han kørte hurtigt afsted til mig og var sammen med mig, derefter kørte han mig hjem efter lidt tid på hospitalet og så faldte jeg i søvn da jeg kom hjem og sov som en drøm i et par timer. Jeg vil ikke skræmme andre som skal have en kirurgisk abort, for det er et sjældent tilfælde jeg var i og jeg fik afvide det sker for meget få mennesker og jeg har haft en masse stress og angst i min krop igennem graviditeten og så lå min sidste tanke på hans trusler, inden jeg røg i narkose .. Igen husker jeg mareridtet som det vitterligt varede 5 sekunder og skete i hurtige billeder, det var ikke sådan en lang drøm jeg ikke kunne komme ud af, det var bare et kort chok lige inden jeg vågnede .. Jeg vil klart anbefale kirurgisk abort til andre kvinder som står i samme situation, da jeg ingen smerter har eller har haft. Lige nu har jeg bare en normal menstruations blødning, som skulle vare et par dage og så er jeg klar til at leve normalt igen! Lægerne var så søde og jeg er glad for min beslutning ♥


fie-laursen-2