Vælg en side

Se hvor stor Justin er blevet, i husker ham måske da han var hvalp der postede jeg billeder like crazy men så fik folk nok af jeg delte så mange hunde billeder og så valgte jeg bare at stoppe helt. Jeg er en pænt stolt ‘hunde mor’ og elsker mine to små vuffere. Justin er min hund og Liam er familiens, hvilket man kan mærke fordi det var mig der opvoksede Justin og jeg tror ens hundes personligheder skabes meget efter personen der opvokser dem. Justin har attitude, temperament og så er han lidt snobbet når det kommer til mad og hans miljø, hvilket er sååå sjovt fordi Liam er det omvendte – Han spiser alt, fungerer overalt og med alle. Justin er mere påpasselig, det er ikke alle der må røre ham og så knurre han af folk, hvis de kommer for tæt og han ikke kender dem. Årh, et lille vuf indlæg manglede altså. Jeg elsker min lille dreng og jeg er verdens meste stolte hundemor! xx

img_0466