Vælg en side

Reklame – links er reklamelinks


Hey bloggen .. Så er vinteren så godt på vej, det er ihvertfald vildt koldt og derfor skal jeg have bestilt mine årlige vinterstøvler og ligesom sidste år er jeg i retning imod et par lækre uggs støvler. Der er mange der kalder det en basic støvle og altid har gjort grin med mig, for at gå med dem og derfor synes jeg det er så sjovt at denne uggs støvle som er kort er ved at blive populær og flere er begyndt at gå i dem! Jeg så 5 piger i København idag som gik i denne sorte uggs støvle som er den korte .. Jeg skal iaften have bestilt et par hjem, men kan slet ikke beslutte mig om det skal være de sorte eller grå. Jeg føler lidt at alle har de sorte og derfor går jeg lidt imod det, hvad synes i? Sort eller grå? ♥

1.SORTE UGGS (HER), 2. GRÅ UGGS (HER)

Untitled #225