Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hey bloggen .. Idag har været en lang dag med møder og optagelser til noget casting på nye TV serier, så jeg er rigtig træt! Jeg er nemlig syg, som i ved og har haft nogle hårde dage men jeg smiler stadig. Jeg fandt den store pels frem idag, som faktisk er købt vintage men i kan finde en masse lignende lige HER. Jeg modtog hurtigt min pakke fra Sarenza, da jeg havde bestilt et par stiletter hjem, et par converse sko og en fin computer taske. I kommer til at se fine billeder på bloggen snart, indtil videre kan i se på de links. Nu vil jeg kravle under dynen, se lidt Bones og få sovet .. Kys for nu, Fie

JAKKE: VINTAGE (LIGNENDE HER), SOLBRILLER: CHIMI (LIGNENDE HER), JEANS: WEEK DAY (LIGNENDE HER)STILETTER: SARENZA (HER), TASKE: ASOS (LIGNENDE HER) OG (LIGNENDE HER)

fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen img_2636-2 fie laursen fie laursen fie laursen