Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Hey bloggen! Idag skal vi snakke lidt om tandhygiejne og hvordan jeg holder mine bisser hvide, rene og fine .. Jeg bruger disse Coconut Splash, som styrker emaljen, bleger tænderne, forbedrer mundhygiejne, fjerner dårlig ånde, styrker tandkødet, fjerner plak og pletter på tænderne og så indeholder det kun naturlige ingredienser! Produktet bruger naturlig kokosolie kombineret med pebermynte for at give en hvidere tænder og friskere ånde .. Pakken indeholder 14 poser, som vare 14 dage. Man bruger produktet ved at tømme en pose i munden og ligesom normal mundskul skylder man det forsigtigt rundt i munden 5-15 minutter, jeg plejer at gøre det ca. 10 minutter og mine tænder bliver rigtig hvide, rene og så dufter min ånde godt. Derefter spytter man det ud, skylder munden med vand og børster sine tænder efter. Shop White Coconut oil pulling hos Coconutsplash! Kys og kram, jeres Fie

 

fie laursen fie laursen fie laursen img_2103