Vælg en side

Indlægget indeholder reklamelinks


Folk kan godt lide at hate på Reality TV og mener at os der vælger at deltage i det er nogle tabere uden hjerner, det har jeg en anden mening på og den vil jeg dele. Der er også mange som deltager i et program, som fx. Paradise Hotel og når de kommer hjem så går de stærkt igang med at disse produktionen fordi de ikke kunne klare det. Det kan være hårdt for nogle at lave TV, dog mener jeg det kun er hårdt for de nye fordi de kommer fra det ukendte og pludseligt bliver lagt for had og dømt af Danmark… Jeg har været et offentligt ansigt i 5 år, jeg kan ikke mærke det når folk skriver eller siger noget negativt til mig og det er svært for folk at forstå, men med tiden får man grædt ud og indser hvor meget bedre ens liv er, end dem der sidder og er dybt fulde af had. Jeg har lært at haters gør deres liv værre og mit bedre, ved netop at fokuserer på at promovere mit navn igennem deres temperament. Anyways, vi skal altså snakke lidt om Reality, konsekvenser og fordomme!


FIE LAURSEN


Mange som jeg beskrev overstående, har travlt med at svine produktionen og TV3 til efter programmer som Paradise, fordi de kom fra ingenting til at blive dømt på alting, men sådan er Reality forfanden og inden man går ind til det læser man en lang kontrakt igennem der fortæller en hvordan det kan blive .. For ja, det kan blive hårdt hvis man ikke har balls! Personligt sad jeg og klappede i mine små hænder når mine blogvisninger gik op når jeg havde det sjovt på skærmen .. Men sådan er jeg jo, jeg finder det underholdene og sjovt! Det gør alle ikke, men derfor synes jeg stadig nogle skal udtale sig positivt om det at lave Reality, istedet for kun det negative bringes op .. Paradise Hotel og Helt i Skoven er de sjoveste oplevelser jeg har haft og det var takket være TV3, der hev mig med til både Mexico og Argentina! Fest, farver og gode grin i Mexico og kampgejst på i Argentina ..


FIE LAURSEN

 


Det kræver balls at lave Reality! – Nej, det er ikke let at lave TV for alle som det er for mig og andre .. Det ved Reality er nemlig at man er 100% sig selv, man bliver kendt for ens egne holdninger og udtalelser og ikke et manuskript som man læser i en film eller en serie fx .. Her er det virkeligtheden man bringer og derfor er folk så dømmende! Ej, har du sex? Ej, skændes du? Ej, ryger du? Ej, hvorfor siger du det? Folk bliver forbavsede over os som mennesker, men i virkeligheden så gør vi jo det som ALLE andre gør igennem deres liv. Man har sex, man drikker alkohol, man danser, man siger noget dumt, man græder, man skændes og man er et fucking menneske! Det mange ikke forstår er at hvis man skal lave Reality skal man være nede med at ens virkelighed og person bliver udstillet til hr og fru Danmark .. Derfor mener jeg det kræver balls at lave Reality, netop fordi der intet manuskript er, intet er planlagt og alt er ÆGTE. Man kan ikke gemme sig bag et andet makeup look, en paryk eller et manuskript. Før du sviner en til for Reality, så sæt dig ned og tænk på alt det lort du har lavet i dit liv, tænk på alle de mennesker du har krøllet lagner med og forstil dig hvis det blev filmet og så tænk på hvor god underholdning vi giver dig 😉 Og køl så ned, mulle!! Be happy!


FIE LAURSEN


Jeg synes Reality er så sjovt at filme, det er vilde oplevelser man får og så er det sjovt at se bagefter .. Hvis man ligesom mig er glad for sig selv, så er det at være blogger OG Reality pige et drømmejob. Haha, som min veninde i L.A siger “Your job is perfect for a narcissist”, den løber jeg ikke uden om. Folk der laver Reality, blogger og er kendte entertainere de er opmærksomhedskrævende og sådan er det. Faktisk bliver jeg ikke fornærmet når folk siger jeg er det, for det ved jeg jo? Ellers ville jeg ikke deltage i programmer, blogge eller smile af artikler i pressen. Jeg er bestemt ikke flov over at sige jeg elsker mig selv lidt højere end andre, at jeg kigger på mig selv når jeg går forbi et spejl og at der intet bedre er end at se mig selv i et TV program eller bladre igennem billeder fra et fotoshoot .. Det er så in at hade sig selv, men så forkert at elske sig selv? Det er sgu trist!


FIE LAURSEN


Mit mål for dette år er at tage ham her om armen og lave TV med ham, det er nemlig min kære bror Boris som i jo kender .. Hans Instagram kender de fleste da den har over 600.000 følgere, haha .. (@borislaursen), tjek ham ud! Boris har aldrig været inde i at ville lave TV, men jeg har altid joket og sagt han skulle melde sig til programmer .. Det eneste vi indtilvidere har aftalt at vi SKAL er at vi skal melde os til Robinson sammen, så det har vi aftalt og så håber jeg der kommer andre programmer vi kan lave sammen, som han selvfølgelig er frisk på, for han er sgu min bedsteven! xx


FIE LAURSEN


Shop mine favoritter!