Vælg en side

Kære alle! Idag bliver et anderledes indlæg, netop fordi at jeg vælger at bruge bloggen til at skrive en lille form for annonce. Jeg søger nemlig en manager og måske der sidder en og læser med, som kender nogen eller måske selv er den person jeg står og mangler. Jeg har før haft en manager, som ikke kunne give mig hvad jeg søgte og derfor valgte jeg at køre min karriere videre selv. Det har gavnet mig godt, men jeg føler mig ofte utroligt stresset da jeg sidder med stort set alle mine aftaler alene og alt jeg opnår, har jeg selv skulle forhandle mig til. Jeg har de sidste 5 år haft et fantastisk samarbejde med BloggersDelight, som forhandler mine blog aftaler og det vil også forsætte, uden andre kommer ind over. Jeg har de seneste par måneder følt mig stresset og ligesom ‘manglet en’ ved min side, som kunne hjælpe med at forhandle mine aftaler og hjælpe mig med at vokse. Jeg har fået en masse aftaler i hus for 2017, som både er min første bog udgivelse, en række tv programmer og rejser men jeg ønsker selvfølgelig større ting skal sættes igang, hvilket kan være svært at løbe rundt med alene.

Jeg søger en der har god energi, som er klar på at gøre 2017 til deres år og har lyst til at arbejde med mig. Det er ikke små penge der ligger i et kendt ansigt og man kan sige at du selv bestemmer, hvor meget du vil tjene for vi deler 50/50 på de jobs du skaffer mig. Har du en kreativ tankegang? Har du ideer for mit navn? Et godt netværk? Jeg skal bruge en der kan forhandle aftaler til mine socialemedier (alt andet, end blog), bartender jobs, autografskrivninger, tv-programmer, design kollektioner og andet gøgl. Der er sådan set ingen grænser for ideer, for der er altid noget sjovt at arbejde på og folk som er klar på tage del af ideerne der bliver lagt på bordet. Jeg kræver ikke at du har en lang uddanelse eller at du har erfaring men du skal være over 18, have kørekort, kunne vise mig du vil det her. Du vil ikke få en timeløn, netop fordi at de jobs som jeg normalt får kan ligge på 30.000+ beløb og skaffer du mig et, får du halvdelen af at sidde og snakke lidt frem og tilbage. Jeg søger helst en som er bosat på Sjælland eller København, så vi er tæt og kan mødes.

fie laursen

Jeg har været i kontakt med flere agenter og bureauer som vil samarbejde med mig, men aldrig fundet en som jeg følte var det rigtige for mig. Jeg søger nemlig ikke bare en der vil malke hurtige penge på mit navn, men en der føler mine ideer og en jeg kan lukke ind i mit liv, så vi sammen kan skabe en masse magi for 2017. Jeg søger også en der er oprigtig og ikke har en skummel baggrund, det er vigtigt at du sørger for at alle jobs du sætter mig i bliver holdt rene og at du har styr på selv at betale B-indkomst. Du skal være målrettet, kunne stå op tidligt og få sat gang i vores ideer. Hvis du bliver min nye samarbejdspartner vil du have stor del af min hverdag, vi vil være sammen på farten og derfor skal du også forstå mit liv og de valg jeg tager. Hvis du er typen der bliver forarget over pressens artikler eller kan synes noget er opmærksomhedskrævende, så har vi ikke samme strategi for hvordan jeg vælger at blomstre mit navn og så vil det ikke se let ud arbejdsmæssigt. Jeg har en helvedes masse ideer og kontakter vi skal gøre i brug i 2017, men jeg vil elske at du også har en masse at byde på! Jeg vil også tage dig med til events og rødløber arrangementer, så du kan mingle og komme godt igang – Og igen, så kræver jeg ikke du har erfaring men at du er klar på at blomstre og gøre 2017 til VORES år. Jeg er nemlig stresset og mangler lige netop dig, ha ha!! 😉

Send mig en mail på fielaursen@live.dk, fortæl mig hvem du er, hvad du drømmer om og hvilke ideer du har når det kommer til at blomstre fremtiden. Jeg glæder mig til at høre fra jer, som er interesserede! 2017 skal blive vildt, sjovt og stort. Hvem er klar? Jeg er 😉

fie laursen