Vælg en side

Jeg havde egentligt ikke tænkt mig at kommenterer på det da jeg selv så det, men eftersom alle skriver til mig om jeg har set det og hvordan jeg tænker om det, så ville et blog indlæg være passende. Måske i selv så igår da Christian Fuhlendorff, en dansk komiker dissede mig i sit show. Han starter ud med at lave grin med min abort og siger han er ked af jeg har aflyst min abort og derefter siger han at jeg er ingenting, at jeg intet kan. Jeg er egentligt ligeglad med hans joke omkring at han mener jeg intet kan eller laver, men jeg synes det er respektløst at lave grin med mit valg om abort og grænseoverskridende at han bringer det op i et show, der skal være sjovt, et show folk skal grine af. Han har selv børn ikke? Nå, men mit barn mister livet fordi faren truer med at tage barnet ud af mine arme så snart det er født og så er jeg efterladt med tanken om hvad han vil gøre med det. Det har været nogle turbulente uger, med alle de trusler fra faren til barnet og derfor måtte jeg tage et valg der var sikrest for barnet. Måske har jeg været med i Paradise og måske har jeg taget nogle dumme valg, men valget om aborten er det bedste jeg har taget og for første gang længe er jeg ikke egoistisk og tænker på hvad jeg vil (at beholde barnet), men tænker på hvad der er sikrest for barnet.

fie-laursen-christian-fuhlendorffJeg synes det er lavt en voksenmand, der selv skulle forstille sig at være far joker om et barns død. Jeg synes også det er sjovt at han siger jeg intet kan eller laver, når min blog har langt flere visninger end hans show, jeg udgiver min bog lige rundt om hjørnet, har 10% ejerskab i en App, ejer min egen webshop, har indspillet ‘Broken Soul’ som ligger på Spotify og iTunes, indspillet hos benny faccone som har vundet 15 Grammy awards.. Har vundet læserprisen hvor der blev udtalt jeg havde dobbelt så mange stemmer som alle andre og vandt stort, laver TV og har flere programmer på vej. Jeg synes også det er lavt at gøre grin med Realitystjerner blot fordi vi ikke laver programmer som Fuhlendorff, for i sidste ende så laver vi nærmest det samme. Der bliver stukket til andre mennesker, der bliver underholdt og man er på TV. Jeg synes han var nice, før han lavede grin med mit barns død. Thats all.