Vælg en side

Jeg har haft en rigtig skøn dag i Tivoli med min familie og bedsteven Niko igår! Vi var afsted min bror, min mor, min kusine som er på besøg fra Italien og så min elskede bedsteven Niko, som i jo kender fra det Reality i Argentina vi deltog i sammen .. Nemlig ‘Helt i Skoven’, hvor man kan sige vi var få sekunder fra at vinde. Det er første gang siden jeg fik den positive test i hånden at jeg har fået lettet r*ven og kunne lave noget, de første dage var jeg nemlig ked af det og de sidste 2 uger har jeg været utrolig syg med opkast, evig kvalme, hovedpine og været utilpas. Igår var en  rigtig god dag for mig, jeg havde nemlig energi og kunne komme afsted! Det var virkeligt vildt så sulten jeg var når jeg gik rundt i Tivoli med alle de dufte, haha .. Jeg stoppede hvert sekund for at købe mad eller guf, det fik vi et godt grin af .. Tivoli var så smukt pyntet op med Halloween og var så god stemning! Skøn dag og utrolig dejligt at komme lidt ud af sengen! xx Massere kys og kram til jer!


fie laursen

fie laursen fie laursen


Se et klip fra Realityprogrammet vi deltog i sammen, lige HER!


fie laursen