Vælg en side

Inden min bror tog afsted til Mexico satte vi os ned sammen og skrev en masse indlæg til bloggen, som vi synes kunne være sjove at udgive når det blev officielt at han var deltager på Paradise Hotel og dette var et af dem. Vi synes det kunne være sjovt at lade folket lære ham lidt af kende igennem min blog og derfor kom vi op med 5 facts om ham, selvfølgelig skrevet men godkendt af ham! 😉


1. Boris er det største konkurrence menneske sat på denne jord, men bestemt ikke en dårlig taber. Han har let ved at vinde og faktisk kan jeg ikke huske et tidspunkt, hvor han ikke har vundet! Så måske han også løber som Paradise vinder? Haha, det tror jeg altså han gør..

2. Han drikker ikke sodavand og kan ikke rigtig lide det. Han drikker det kun hvis han er meget dehydreret for at få sukker ind hurtigt. Ellers så går han altid og drikker ekstremt meget vand, som i han har en stor kane med vand han går og fylder op hele tiden. Man kan sige han er vand afhængig!

3. Han har aldrig drukket mælk og HADER det. Det startede vidst med han var allergisk og nu hader han det bare. Han spiser altid sin morgenmads produkt med vand og blander sin kakao med vand, hvilket jeg synes er ufatteligt klamt men han elsker det. Det har jeg altid tænkt på om han er den eneste der gør, for det tror jeg sgu. Det er aldrig noget jeg vil kunne nyde.

4. Han snakker aldrig dårligt om folk eller er involveret i drama, hvilket er forskellen på ham og jeg. Hvis der er nogle der sviner ham til eller han finder ud af de er gået bag om ryggen på ham, så konfronterer han ikke men skubber personerne væk og så fokuserer han på det der gør ham glad.

5. Han er ALTID positiv og glad. Jeg kan ikke huske hvornår han har grædt eller haft en dårlig dag, for han kommer altid hoppende ned til mig om morgenen med et smil på læben, laver en joke og begynder at synge, danse og starte sin dag med positivitet. Hvis jeg er negativ i betrækket, kaster han en banan i ansigtet på mig, skubber mig ned fra sofaen eller kilder mig i øret. Skørt, men han formår egentligt altid at løfte folks humør, da han aldrig selv er nede. Alle bør have en Boris i sit liv!

boris-fie-laursen