Vælg en side

Overskriften siger jo det hele – Rejseplanerne er ændret og det har de været et par dage, men først nu sidder jeg lige ved tasterne og kan opdaterer jer! Vi er jo i Dubai og skulle flyve til Mexico og Indien bagefter .. Faktisk har vi stadig billetter til Mexico City imorgen, som vi desværre ikke kan få vores penge tilbage for, hvilket jeg er lidt irriteret over men sådan er det. Heldigvis så havde vi ikke købt billetter fra Mexico City til Puerta Vallarta eller betalt for vores resort endnu, så helt gal var den ikke! Jeg kan ikke helt fortælle jer endnu hvorfor Mexico planerne ændrede sig og hvorfor turen går hjemad nu, men det får i nok snart af vide .. Eller det ved jeg i gør, men ikke lige nu, hihi 😉 It’s a secret! Jeg har nemlig et nyt rejse mål forude, allerede på Lørdag er det meningen jeg skal rejse til det land .. Hvad vil i skyde på? Hvor tror i jeg skal hen? Og hvad skal jeg? Det hele er lidt spændene nu og jeg har slet intet imod ændrede rejseplanerne .. you know me! Jeg glæder mig 😉

fie laursenayy

sponsoreret-indlaeg

Hvis man står og skal til at rejse, så glæder man sig selvfølgelig rigtig meget. Man har planer, hvor tingene skal hænge sammen og eventuelle transfers på vejen, hvor det er vigtigt, at flyene ikke bliver forsinket i sidste ende. Det er derfor rigtig vigtigt, at man holder sig fokuseret og er sikker på, at der ikke sker noget. Det hænder dog, at man lige pludselig står med et fly, der egentlig er forsinket. I nogle tilfælde kan man godt klare at vente, men der er også situationer, hvor der slet ikke kan gå og den næste afgang slet ikke passer en. Det er lige pludselig en meget frustrerende situation at stå i.

Når man pludselig står med et forsinket fly, så er det rigtig vigtigt for en, at man også skal kunne få sine flybilletter erstattet. Hvis man nemlig ikke kan bruge dem mere, da man skal meget akut videre og ikke har tid til at vente, så er det dog ikke altid, at man kan få erstatning. Når man bestiller sine flybilletter, så er det vigtigt, at man selv lige tjekker, hvilke rettigheder man har, hvis flyet bliver forsinket. Man kan derudover også få en forsikring eller kontakte firmaer, der ved hvad man skal gøre for at få erstatning af flyforsinkelser.