Vælg en side

Noget af det mest efterspurgte blogging pt er om Boris, da i er så nysgerrige på ham efter det blev officielt at han er med i Paradise Hotel. Derfor har jeg endnu et indlæg klar til jer og det skal handle om det jeg tror bliver et fald for ham på Paradise .. Altså jeg tror jo at han vinder, men jeg tror faktisk også han kan ryge ud – Men kun af en special årsag! Boris er ekstremt pigeglad og han kan have svært ved at holde sig til en pige af gangen, hvilket jeg tror kan blive hans fald på hotellet og det kan få ham smidt ud .. Det er jo meningen han skal holde sig tæt og godt med pigerne, ikke få nogle piger imod ham og det tror jeg hurtigt at han kan få, hvis han er en fuckboy, hehe! Nu er han stadig nede på hotellet og optage, jeg håber bare at han er der helt op til at de slutter optagelserne og det tror jeg også, men altså det eneste jeg tror kan få ham sendt hjem til kolde Danmark er faktisk hvis han bliver uvenner med for mange piger .. Jeg håber han tænker med hjernen og ikke soldaten dernede, hahahah! For taktisk er han rigtig klog, men han har også sin vilde side som desværre kan bide ham i røven 😛 Hvem tror i vinder Paradise Hotel i år? Tror Boris eller Lenny vinder i år 😉

Lige et cute billede af os, fra inden han tog afsted! Mjaahh .. Savner ham sgu lidt!

fie laursen boris paradise