Vælg en side

Nyheden er ude, min storebror er sgu med i Paradise Hotel 2017 og jeg glæder mig så meget til at se ham på TV! Boris er Instagram kendt og har opnået stor succes med sine kontrakter hos bla. Universal Music men han har aldrig åbnet op og der er faktisk INGEN der kender ham. Der er absolut ingen spor at finde på internettet der siger noget om hvem Boris er som person og intet udover dette indlæg, der kan give folk en idé til hvordan han bliver på Paradiso. Det skal understreges han har givet mig tilladelse til disse indlægs udgivelse og faktisk er de skrevet inden han rejste, så han kunne læse dem igennem. Nå, nu til de juicy details… Boris er det tætteste forhold jeg har til et menneske, vi er som soulmates og vi er sammen 24/7, så derfor er det rigtig hårdt at han nu er væk, uden telefon så jeg ingen kontakt til ham har. Vi har aldrig i vores liv prøvet ikke at snakke sammen i mere end 2 dage, så denne måned bliver rigtig hård for mig – Han klare den sgu’ nok, han er jo i hans S! Lækre piger, kolde drinks og sol er en drøm for ham, men han sagde dog at han ville savne mig og tænke på mig, for vi er vant til at opdaterer hinanden på alt der sker i vores liv og kunne snakke sammen.

boris-laursen-paradise

Nu til hvilken Paradiso Boris bliver! Boris er ekstremt pigeglad, jeg er ikke et sekund i tvivl om at han kommer til at lege med pigerne og han kommer til at være en rigtig charmebøf. Han plejer ikke at lege med pigers følelser og han er normalt meget ærlig omkring hvad han vil med pigerne, men nu er han i et spil hvor det gælder om at vinde så det vil ikke undre mig at han lover dem nogle ting, for at nå finalen… Boris er født en vinder og han har altid haft god energi med sig. Han er en lykkefugl og jeg har aldrig set ham fejle i noget, han har altid været en vinder og derfor vil det komme bag på mig hvis han ikke bliver vinderen af Paradise Hotel 2017. Han er ekstremt klog, ikke nok med at han fik høje karakterer i skolen så er han god til at læse mennesker og god til ‘manipulerer’ dem. Lad mig sige det sådan, Boris ville kunne sælge sand i Sahara. Hans evner er ikke til at forstå og selv fyre som er hetero bliver fascinerede af ham og gør lige det han siger. Han er også den største fest abe jeg kender, hvis i så mig i Paradise dengang og så hvordan jeg kom ind og sparkede gang i hotellet ved Body Tequilas, druklege og kys første aften så skal i tænke at Boris er 1000x vildere end mig og det vil komme bag på mig hvis han ikke får scoret en pige med ned på værelset efter en drink, haha! Oven i at han strejfer efter at vinde altid, så er han en sympatisk fyr og han tænker på andre mennesker, så jeg ved han vil tage hensyn til folk og hvis der bliver en bitch fight vil han forsøge at stoppe den, da han ikke ønsker at nogle mennesker er sårede over ord der bliver sagt. Jeg tror ikke Boris er typen til at finde en Paradise kæreste med mindre at hun er det han ser som perfekt, hvilket er en lyshåret pige, uden makeup, slank krop og en piget tøjstil. Tattoveringer og meget makeup vil aldrig være en pige han vil gå efter og han har en ekstremt høj standard. Boris har scoret nogle af de top største modeller og skuespillere i L.A, hvilket har gjort hans standard ekstremt høj så jeg vil nyde et godt grin hvis han går under den standard inde på hotellet. Men man ved jo aldrig. Han siger selv til mig at han ikke smider kuglen foran sin partner hvis de har stået godt sammen, men som hans søster og bedsteveninde så kender jeg ham og jeg ved at den kugle bliver kastet så flabet ned i jorden hvis han står i finalen. Jeg ved at hvis jeg var med i år og stod i finalen med ham, så ville han fyre kuglen ned i jorden, grine mig op i ansigtet og sige “slap af søs, vi deler dem derhjemme” og lave en joke om at det var godt TV.. Og så ville han også dele dem med mig derhjemme. Det jeg mener er bare at han vil smide den bare for at smide den. Sådan er Boris bare. Der skal ske lidt spænding. Intet må være kedeligt.