Vælg en side

Så er jeg endelig sat mig til at skrive et opdateret indlæg på aborten, der er nemlig mange som har haft spørgsmål til hvordan jeg har haft det efterfølgende, faktisk mest af alt fordi mange af jer har skrevet i selv står i en situation hvor i er gravide og tænker over hvilke valg i skal tage. Jeg er rigtig glad for mit valg, det har helt klart lettet et stort stress fra min krop og jeg kan nu se fremad, arbejde på min fremtid og være ung igen. Det var rigtig hårdt at stå med en positiv graviditettest i det øjeblik, hvor mit liv peaker allerhøjest og så med en fyr, som ikke gav andet end stress og uro i mit liv. Jeg tænkte på at smide min karriere og beholde barnet efter første scanning – Og når jeg siger karriere er det ikke bloggen, men alt det TV jeg skal lave i det kommende år. Jeg følte ikke det var rigtigt af mig at føde et barn, som på forhånd havde fået trusler af faren igennem mig. Det virkede usikkert og et barn skal have trygge rammer, så derfor fortryder jeg ikke min beslutning. Det er den bedste beslutning jeg har taget, ligemeget hvad folk vil sige til mig, så mærker jeg en lettelse ved det.

Efter aborten kom jeg hjem allerede samme dag, jeg havde få smerter i en times tid ellers intet. Jeg havde en meget lille blødning der varede 2 dage, det var ligesom pletblødning agtigt og så stoppede det. Det fandt jeg mærkeligt, fordi jeg havde fået af vide jeg ville få en normal menstruation i 2 ugers tid… Jeg googlede lidt og læste andre havde haft det sådan, så jeg ringede aldrig op til lægen og snakkede om det. Jeg har spist smertestillende medicin siden da, men stopper snart. Jeg har nemlig ingen smerte haft overhovedet, men det er vel pga. medicinen. Jeg har følt mig fuld af energi og haft det rigtig godt siden aborten, hvilket er helt vildt at man kan have det så godt lige efter. Jeg er rigtig glad for mit valg og vil klart anbefale kirurgisk abort til andre kvinder, da det føltes som jeg gik ind og ud, så var det overstået uden nogle smerter. Har i piger prøvet at gå igennem en kirurgisk abort? I må gerne skrive jeres historier og vil gerne vide om jeg er en af de eneste der kun blødte i 2 dage + havde ingen smerter… Af en eller anden årsag bliver jeg bekymret over det, men altså.. 🙂

fie laursen