Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hey bloggen! Inden min kære storebror, Boris rejste til Mexico for at være med i Paradise Hotel satte vi os sammen og skrev nogle indlæg sammen, som vi tænkte kunne være sjove at have med på bloggen, når hans navn ramte medierne. Jeg har fået ham til at style hans drømmepige og vi har så siddet og lavet nogle collager til jer. Boris er yderst populær allerede og specielt på sin Instagram hvor han har over 700.000 følgere nu og han får altid piger der spørger ham hvordan hans drømmepige ser ud! Det svar kan jeg give jer her på bloggen, for han har nemlig beskrevet hans drømmepige for mig og sammensat disse outfits til jer. Det kan jo være nogle piger her kan bruge de tips 😉 hihi ..

‘Min drømme pige er feminin, en meget piget pige men som også elsker sport. Hun skal have drømme for sig selv og været motiverende at være sammen med. Hun må gerne have langt hår. Blonde kjoler er nok min største svaghed og så et naturligt ansigt, uden for meget makeup. Min drømmepige er nok lidt the girl next door.. Et lidt uskyldigt look’ – Boris Laursen, Paradise Hotel

1.HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

Untitled #232

1.HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER 

Untitled #233

1.HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER

Untitled #234