Vælg en side

Hey bloggen .. Jeg har tilbragt min første dag på Nikki Beach i Dubai, det har været sådan en skøn dag med massere af smil og grin! Jeg har helt ondt i kinderne altså .. Elsker virkeligt at rejse med Gina, fordi vi er på helt samme niveau af energi og vi bobler altid af glæde og sætter så stor pris på hvert minut af livet! Kun gode vibes, når vi er sammen. Vi har spist lækker mad og drukket lækre drinks, badet i poolen, rullet os i sandet, snakket med nye skønne mennesker og bare haft det så skønt .. Nu sidder vi i lejligheden vi har her, drikker lidt sodavand og snakker! Skøn, skøn dag .. Jeg kan kun smile!!! Arghh .. Og så Mexico om en uges tid! xx Det blev til iPhone billeder da jeg ikke måtte bringe kamera ind, så vi måtte efterlade det i Range Roveren 🙁 Kys Fie

fie laursenfie laursenfie laursenfie laursenfie laursenfie laursen