Vælg en side

sponsoreret af Candylipz (produktet er klinisk testet og godkendt til sikker anvendelse)


Hey bloggen .. Haha og så passer overskriften faktisk? Jeg har idag testet Candylipz, som i måske allerede har hørt om! Har nemlig hørt at Kylie Jenner også bruger det og så er de fleste bloggere jo også med på moden! Jeg er stor fan af store læber og læber er det første jeg bemærker ved en person, så hvis de er store synes jeg de er vildt smukke. Jeg får jo mine lavet på en klinik, men elsker ekstra fylde så jeg bevægede mig ud i at afprøve disse Candylipz ‘æbler’, haha ! I kan jo se HER i videoen hvordan det gik 😉 Det er så let og hurtigt, det eneste man gør er at man skruer ‘æblet’ op, så tager man den lille jelly mund på og suger i 2 minutter så er læberne fine og oppustede, ligesom hvis man havde fået dem lavet .. Vil klart anbefale dette, specielt til folk der ikke vil bruge kassen på at få læberne lavet med indsprøjtninger eller folk der er usikre, så er det godt at bruge Candylipz til at afprøve det i en måneds tid inden. I kan shoppe det lige HER!


20% RABATKODE // CANDYFIE GÆLDER TIL 31 DECEMBER.

FIE LAURSEN LÆBERok