Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hey bloggen, jeg er lidt sen på den når det kommer til at vise månendes Goodiebox! Jeg har nemlig haft rigtig travlt og været syg, men endelig har jeg fået den hentet og jeg er så glad for alt i den .. Til jer der måske er nye og undre jer over hvad Goodiebox er, så er det et abonnent som jeg har været tilmeldt af et par år nu, hvor de hver måned sender et box med blandede beautyprodukter. Det koster kun 159.- kr om måneden og tit får man altså produkter som i bare et produkt er mere værd, så man spare rigtig mange penge på at være tilmeldt. I kan evt. se alle deres tidligere Goodiebox lige HER. Denne måned holder de også en konkurrence på 2000.- kr gavekort til Magasin, så nu krydser jeg fingre for at jeg vinder eller en af mine læsere gør! I kan også tilmelde jer Goodiebox abonnent lige HER til kun 159.- kr og i kan framelde jer lige når i vil. Kys og kram, jeres Fie

img_3062 img_3066 img_3072