Vælg en side

Nyheden har ramt pressen og derfor kan jeg endelig ånde lettet op om mine følelser. Jeg fucking savner min bror…. Så det gør helt vildt ondt inden i, men TV3 har kidnappet ham og jeg ved at de passer godt på ham. Han er i hans drømmeland og jeg husker selv fra da jeg var afsted at man helt glemmer alt om at savne, fordi man er i Paradise og da jeg endelig fik min telefon, da jeg tjekkede ud havde ham her spammet min mobil, facebook og alle medier med hvor meget han savnede mig og ikke kunne få det hele til at fungerer, uden mig – jeg synes det var så sødt, men nu er jeg selv i situationen og har været i den de sidste par uger og når man er så tætte som vi er, så er det forfærdeligt ingen kontakt at have. Da jeg krammede ham farvel i lufthavnen, fik jeg et sus i maven og da jeg gik fra ham tænkte jeg ‘fuck, nu slutter kontakten’… Det sidste jeg hørte fra ham var han var landet sikkert, nu skulle han give sin telefon til TV3, men rejsen var god og han havde drukket sig stiv på flyet.. Haha, typisk altså! Han har det så godt, men nu er det altså min tur til at savne .. 🙁


fie laursen


Tror egentligt det kan være svært for folk at forstå savnet med mindre man selv har søskende, man bruger hvert minut på døgnet med og pludseligt er de bare væk, uden kontakt .. Men det er såååå ulideligt, også derfor jeg valgte at rejse til Dubai og nu til Sverige! Skulle selv have været i Mexico og havde faktisk billetter, den rejse var kun så Boris kunne komme hen til mig, hvis han blev smidt ud, men jeg tænkte måske er han der i 2 måneder og jeg piner sikkert bare mig selv endnu mere, hvis jeg rejser ned hvor jeg er 15 min fra ham og ikke kan se ham. Boris og jeg har et forhold til hinanden hvor vi opdaterer hinanden med alt der sker i vores liv, jeg er en mere følsom person end Boris så jeg græder engang imellem og bliver ked af det og sådan en dag havde jeg forleden og der gik jeg op på hans værelse, røg en smøg ud af vinduet og faldt sammen i tåre i vindueskammen .. Det var ikke fordi jeg savnede ham jeg startede med at græde, det var bare situationen jeg lige stod i hvor jeg blev uvenner med nogle venner og så var det hårdt at han ikke var der til lige at tørre tårene væk og komme med en latterlig joke om hvor idiotiske de mennesker alligevel er. Så gik jeg fra bare at være ked af de venner der gik imod mig til at tudebrøle over hvor meget jeg savnede ham og hvor tomt vi alle synes det er, når han ikke er her. Jeg endte med at have den største crying-session oppe på hans værelse, hvor jeg bare savnede når vi hver aften sad og så reality TV, grinede og slog hinanden.. you know, siblings hate/love! haha .. 🙂 Det er for mærkeligt at man kan savne en som det gør ondt, men jeg glæder mig bare fandens meget til jeg skal hente ham i lufthavnen for jeg tror virkeligt at jeg bryder fuldstændig sammen, når jeg hopper ind i hans arme! Jeg har seriøst klodens bedste bror og det har jeg aldrig mærket/sat pris på, som når han pludseligt forsvinder sådan her .. Jeg er blevet god til at styre mine bekymringer og vælger at tænke han har det godt, men PH kan være hårdt og hvergang Boris bliver svinet til er han moden og går hvor jeg er djævlen på hans skulder der går fuldstændig amok som en lille chihuahua og er klar til at slåes, haahahha .. Men de fights må jeg tage, når han kommer hjem! Ej haha, han har det nok godt .. Det må jeg vælge at tro, ellers bliver jeg fucking LOCO!!! Glæder mig til at se den fuckboy give den gas, på de kommende klips på PH facebookfie laursen