Vælg en side

Okay, okay, okay … Dette er nok den mest irriterende men også sjoveste clickbait jeg har lavet i mine år som blogger! Jeg tjekker ikke ind på Paradise Hotel igen, men jeg rejser tilbage til Puerto Vallarta, Mexico hvor Paradise jo blev optaget og der var jeg for 2 år siden for at optage programmet. Jeg har haft nogle hårde måneder fyldt med stress, tåre og alt for lidt søvn og derfor besluttede jeg mig for at jeg fortjener at forkæle mig selv lidt! Jeg rejser derfor på en måneds rejse, hvis ikke længere – med min skønne veninde hvor vi starter med på Lørdag at rejse til Dubai i en uge, hvor jeg vil lave en masse video blogs og blogging til jer selvfølgelig .. Derefter flyver vi til Mexico og tjekker ind på et vildt lækkert hotel i Puerto Vallarta,, hvor vi skal tilbringe 15 dage med massere af sol, drinks, dans og hygge. Vi har lige bestilt vores flybiletter til Dubai og som sagt, skal vi allerede afsted på Lørdag! Vi har planlagt at vi rejser til Puerta Vallarta d. 14, så vi når at få lidt dage i Dubai inden da .. Derefter er vi inviteret til et kæmpe bryllup i Indien, som vi regner med at rejse til! Det er sådan en skør følelse at have alle de rejser på en gang, men også så dejligt .. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage hvor vi optog Paradise Hotel, fordi det var så skønt et sted som var en kort fornøjelse for mig, da jeg ikke var længe på hotellet. Vi skal faktisk bo 15 minutter væk fra selve Paradise Hotel, på en luksuriøst resort og det bliver så magisk altså ..! Det bliver den vildeste blogging til jer! ♥

fie-laursen