Vælg en side

Okey, nu til et indlæg jeg har tænkt over om jeg skulle skrive eller ej – Men jeg har valgt at gøre det, netop fordi det kunne være vildt at se tilbage på, hvis disse drømme nu var hvad der skete i Mexico lige nu, hvor de optager Paradise Hotel hvor min bror er med. Siden Boris og jeg var helt små har vi været udadskillige, vi har altid haft en slags tvillinge-sans. Nu tænker i nok, okey what? Ja, siden vi var helt små har vi kunne mærke det i maven når noget dårligt eller godt skete for den anden, men nu til det helt creepy… Vi har drømme om hinanden, som sker. Det kan være svært for folk at tro på og derfor vælger jeg at udgive dette indlæg, inden Boris er kommet hjem og inden jeg har en rigtig ide om hvad der sker på hotellet, hvor de nu optager. Siden Boris tog afsted har jeg haft små drømme om hvad han laver derinde, hvad han føler og tænker. Første drøm kom natten efter han rejste.. Jeg så ham drikke på et fly med drengene fra castet, det tænkte jeg ikke mere om, det var jo ikke rigtig ‘nyttig viden’ og heller ikke sikkert der var noget i det. Hver dag har jeg haft flere drømme både om natten og faktisk om dagen, altså hvis jeg lukker øjnene og forestiller mig ham på hotellet får jeg billeder i mit hovede af hvad der sker, det kan selvfølgelig være helt langt ude det her eller i kan sidde om et par måneder og tænke ‘hvad fuck…’ og det samme kan jeg. Så det gør jeg, nu skriver jeg indlægget med mine drømme og fortæller hvad jeg har set. Og nej, jeg er ikke synsk og det påstår jeg ikke – Men Boris og jeg har altid haft de her underlige drømme som ALDRIG fejler og altid har ret, så jeg tror faktisk på dem. Det er lidt freaky, hvis alt dette viser sig at være sket .. so, lets go!

boris-paradise-1

I mine første drømme ser jeg Boris være rigtig glad og det er han stadig! Han er specielt tæt med ham der hedder Lenny og jeg mærker på hans energi i drømmene, at han oprigtig holder meget af ham allerede og at de gerne vil spille sammen. De spiller ikke sammen i min drøm, selvom de faktisk kommer bedst ud af det sammen. Han er festens midtpunkt og har det godt med alle. Der er kun positiv energi i  de drømme, jeg har haft og jeg ser ham hoppe i en pool med folk og være rigtig glad. Han er ekstremt taktisk og har allerede en stor gruppe..

boris-paradise-2

Imorges vågnede jeg i Sverige og havde haft den mest tydelige drøm og følelsen i min krop var ligesom da vi var mindre – Jeg havde haft en drøm om han vandt et fodboldstævne med alle mål scoret af ham og det var en energi i min krop jeg ikke kan beskrive, jeg følte ved den drøm dengang og jo som skete… Den følte jeg imorges og derfor sagde jeg til mine forældre idag, jeg er så sikker på det her var en af de drømme, vi begge er ‘født ind i’ eller hvad fanden det er. Okey, så i denne drøm ser jeg Boris står i en stor gruppe som består af disse mennesker: Anders, Tanja, Christian, Simone og en pige jeg ikke får lov at se, af en underlig årsag – Drømme er så fucking underlige, haha… Men jeg har en følelse ved skyggen af hende, altså at det er en pige som jeg har mødt og faktisk kender? Jeg mærkede også at Boris gerne vil have hende ud og at hun er en brik i hans spil. Hun er ikke classy, i hans optik.

Jeg har flere gange, siden de udgav castet haft drømme som er fyldt med positiv energi og kærlighed, hvor jeg ser hende Simone – Den smukke pige, som har været med i en modelkonkurrence. I drømmen først stod de sammen, men blev splittet. Det var han ked af, så nu står han med en som han ikke føler sig tryg ved, når han går i seng. Han vil rigtig gerne have Simone tilbage og vil gå til finalen med hende. Jeg mærkede i alle drømmen at han faktisk var vild med hende, der var et eller andet der. Ret mærkeligt, men sødt. Tænk engang hvis de her drømme giver mening, ligesom vores tidligere.

paradise1

Jeg havde en drøm hvor han også kyssede lidt på den her smukke pige, Maja.. Men igen, så kyssede med Simone som jeg havde følt han var rigtig glad for. Det er egentligt typisk Boris, lige at vælge de to piger der ligner ‘naboens pige’, haha… Jeg har en sindssyg følelse om det her og mine drømme de flyver rundt, både dag og nat. Jeg synes dette indlæg, var sjovt at skrive netop fordi at når de sender det på TV kan vi se om det er sådan her det bliver, for så har vi fucking søskende teleparti så det siger spar 2!!! Normalt, når vi er sammen kan vi nærmest læse hinandens tanker og jeg har før spurgt en overtroisk mand om det her vi oplever og han sagde at vi kan føre vores energier og tanker ind til hinanden, ligemeget hvor vi befinder os. Jeg synes selv det lyder for skørt, men vi har haft så mange drømme som disse som skete så nu må vi se når de sender Paradise Hotel 2017 om jeg havde ret, for trust me on this one… Jeg har aldrig haft en så intens følelse om de her drømme og jeg er næsten 100% sikker på at det her er sådan det er. Hvis i skulle gætte, hvordan tror i så det er? Og hvem holder i med? Skriger af skræk og grin, hvis de her drømme er spot on.. 🙂

paradise2