Vælg en side

Sponsoreret af iWhite


Hey bloggen! Jeg får mange spørgsmål om mine tænder, hvordan jeg holder dem hvide og derfor får i det selvfølgelig af vide, hihi… Jeg bruger iWhite, som er sådan en god hjemme tandblegning.. Jeg var normalt skeptisk med hjemme tandblegning, men efter flere gange er jeg positivt overrasket og har faktisk brugt dette på hele min ferie i Dubai. Mine tænder er blevet ca. 6-8 nuancer hvidere, så fucking crazy! Man bruger dette lille special formede mundstykke, som formes i vand så det passer til dine egne tænder for at give en behagelig pasform. UV LED er en revolutionerende måde at gøre tænder hvidere på. Pakken her jeg har købt indeholder: Instruktionsbog, 4 stk tandblegnings gel sprøjter, 2 stk gel vatpinde, 2 stk servietter til rensning, 2 stk mundstykker, 1 stk beholder til mundstykker så man får hele pakke med. Shop den lige HER med gratis fragtLæs videre for en guide! xx


fie laursen fie laursen


Her er 6 super nemme trin til at benytte vores tandblegningskit:
Trin 1: Varm mundstykket op med varmt vand i 10 sekunder og ryst derefter vandet af.
Trin 2: Put mundstykket på tænderne og brug dine fingre til at holde det i munden.
Trin 3: Tag mundstykket ud af munden igen og smør noget tandblegningsgel på (0.25-0.50 ml)
Trin 4: Put mundstykket på tænderne igen og lad det sidde i 25-30 minutter.
Trin 5: Brug LED lygten til mundstykket for at få en mere effektiv tandblegning.
Trin 6: Tag herefter mundstykket ud og rens det.
Disse 6 trin skal du følge hver gang du benytter tandblegningskittet.
 
Dette skal gøres 2 gange om dagen.
30 minutter for hver gang.
Du vil se fremgående resultater, og din kur er færdig efter 14 dage.


fie laursen