Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hey sødlinger .. Så blev det min sidste aften i Dubai og jeg er nu ankommet i Danmark! Jeg har haft en skøn tur, hvor vi boede i det smukkeste penthouse, Gina og jeg – den stod på pool/strand dage, præcis sådan vi elsker at holde ferie, hehe! Det var lidt irriterende jeg havde pakket 2 kæmpe kufferter pga. vores plan lå på Mexico og Indien bagefter og endnu mere irriterende vi havde brugt penge på Mexico billetter, men sådan er det bare jo .. Jeg ser rigtig meget frem til det eventyr jeg skal på i næste uge og vil glæde mig til at dele det med jer! Jeg går og har det lidt mærkeligt inden i, er lidt frustreret, glad, men også lidt tom inden og tænker rigtig mange tanker og glæder mig bare til at kunne fortælle jer hvorfor mit liv hopper lidt op og ned pt .. Jeg ville dele lidt billeder fra sidste aften i Dubai, vi holdte en rooftop party senere men gad ikke tage billeder der + af folk, det ville være sårn lidt jaaa .. haha! 😉

BTW! Der er 70% rabat på denne kjole nu og den koster kun 113.- kr, lige HER! xx

fie laursen  fie laursen fie laursen img_5613 fie laursen fie laursen fie laursen img_5621