Vælg en side

Jeg får altid rigtig mange spørgsmål omkring Boris og derfor tænkte jeg at jeg vil skrive et indlæg om vores søskende forhold, da det jo er rigtig tæt og vi er som bedstevenner. Boris er kun et år ældre end mig, så vi er jævnaldrende. Da jeg var yngre var jeg helt sikker på at vi var tvillinger og jeg begyndte at græde når folk sagde at vi ikke var, ha ha! Folk siger altid at jeg er heldig at have et så godt forhold til min bror og det har jeg aldrig tænkt over fordi det føltes så normalt for mig, da jeg har et tæt forhold til begge mine brødre .. Boris skal rejse om et par dage sammen med sine venner, uden mig og for første gang skal vi være væk fra hinanden i et stykke tid og derfor gik det op for mig hvor knyttede vi er til hinanden! Det kan være at hvis jeg kan få lavet mit arbejde inden, at jeg også kan rejse afsted til ham men nu må vi se .. Men dette indlæg skal handle om søskende kærlighed, for vi skal huske at værdsætte vores søskende og være gode ved dem. Mine søskende er det bedste og tætteste jeg har, udover mine forældre selvfølgelig og jeg glæder mig til endnu flere år. Det er så vildt at man vokser op så tæt sammen, ser hinanden udvikle sig og opnå drømme. Jeg kan få helt tåre i øjnene ved tanken om at jeg en dag skal holde en lille baby i mine arme og kalde mig faster og ligeså tanken om at mine brødre holder mine børn, ser mig sige ja til min kommende mand og danser rundt om juletræet i mit første hus. Her er lidt billeder af Boris og jeg fra idag! Jeg har verdens bedste ven/bror 🙂


fie laursen boris fie laursen boris fie laursen boris