Vælg en side

Hey bloggen .. Idag var jeg oppe hos min læge for lige at få lavet et gynækologisk tjek oven på aborten, det er nemlig et par uger siden nu og jeg har været utrolig heldig på hvordan det gik. Jeg blødte kun i en dag, derefter oplevede jeg en lille pletblødning i Dubai på 2-3 dage og jeg har slet ingen smerter haft. Jeg har aldrig været på p-piller, netop fordi jeg er klodens største hypokonder og har været angst for at man kan få blodpropper af det, men jeg har taget den ‘store beslutning’ at sige fuck it, jeg er startet på P-piller. På et år har jeg været gravid 2 gange, første gang resulterede i en spontan abort og anden gang tog jeg selv valget om en kirurgisk abort. Nu er jeg så småt på vej ved at bevæge mig ind i at se en fyr og hvis der er noget jeg ikke stoler på mere, så er det altså kondomer for de små sataner kan springe uden man mærker det og boom, så står man altså og skal igennem et helvede, ligesom jeg lige var. Sidste gang jeg blev gravid var det ikke engang på min ægløsning vi havde sex og kondomet sprang, det var faktisk 4-5 dage før, hvilket et skræmmende fordi så har det kunne overleve oppe i mig, selvom det næsten ‘ikke var noget’… Jeg havde selv absolut ingen bekymringer der og det kom som et kæmpe chok for mig, da testen skreg positiv allerede efter 10 sekunder. Jeg har altid fået afvide af forskellige læger at jeg er meget frugtbar og derfor har mine læger altid været lidt efter mig omkring at starte på P-piller eller få en spiral, så idag smilte min læge rigtig meget, da jeg sagde ja til en recept, haha .. Når jeg nu måske går ind i et nyt forhold og generelt til fremtiden, så vil jeg gerne være sikker på jeg ikke ender i denne situation igen, for det har taget hårdt på sjælen og før jeg skal have børn, vil jeg kende fyren 110%, rejse verden rundt med ham og vi begge opbygger vores karriere.. Krydser fingre for ingen børn lige nu og så ingen blodpropper!
xx

fie-laursen-1 fie-laursen-2