Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hey bloggen ! Så er jeg tilbage på tasterne, jeg havde jo efterladt computer og kamera hjemme og ønskede bare at nyde min weekend i Stockholm sammen med Alex og hans søde venner .. Vi har noget så meget hygge på kun 2 dage, som i kan se her på mine super, skarpe iPhone billeder … haha! Jeg har også været på natklubber begge dage og mødt rigtig skønne mennesker, som jeg glæder mig til at se igen. Alex er DJ så han tog mig med til en DJ Challenge, hvilket var rigtig sjovt og noget jeg aldrig før har oplevet, men jeg fik svinget hofterne og taget et shot eller to .. hehe! Lidt fest og ballade havde jeg faktisk manglet. Håber snart at vende snuden imod Stockholm igen, for der er kærlige vibes og rare mennesker! xx I kan tjekke Alex’ kanal ud lige HER og måske lære lidt svensk, hihi 😉

Shop min pels jakke, lige HER!

fie laursen alex d'rossofie laursen alex d'rosso

Mon ikke Fie-pigen smagte Gløgg for første gang 😉

fie laursen alex d'rosso

Igår aftes inden byen, tog vi ud og skøjtede sammen og derefter i biograf og se ‘Bridges Jones Baby’ ..

fie laursen alex d'rossofie laursen alex d'rossofie laursen alex d'rossofie laursen alex d'rossofie laursen alex d'rossofie laursen alex d'rosso