Vælg en side

Hey bloggen .. Før jeg starter dette indlæg ud skal jeg lige pointere at det faktisk ikke er sponsoreret eller betalt, det er lavet af egen lyst og så er det min ven der ejer firmaet. Hans firma hedder Pariz.dk og de sælger moderne pige tøj, tasker og andet lækkert! Alt tøjet, taskerne og generelt alt på deres webshop er sprit nyt og det mest trendy, som alle går i. Jeg har selv en del ting fra Pariz, bla. den brune taske i så i mit indlæg forleden og andre ting i snart får se i mine outfit indlæg! Jeg vil minde jer om at de har 50% på ALT lige nu .. Det vil sige fx. den brune taske, der normalt koster 800 kr koster nu kun 199.- kr! Der er mange penge at spare lige nu, så skynd jer at tjekke det ud guys! xx

1. HER, 2. HER, 3. HER
fie-blog-1 Shop børsterne HER! Jeg bruger dem hver dag .. 🙂
fie-blog


Hvis der er nogle drenge som læser med eller piger der skal købe julegaver til drenge, så har min gode ven også et firma med drengetøj, som hedder Styled.dk ! I kan finde det lækreste og jeg har også skaffet en rabatkode til jer: SB15 (den gir 15% rabat)