Vælg en side

 


Så blev det tid til at en stor hemmelighed bliver afsløret på bloggen og det gør den nu, fordi det er noget vi kan grine tilbage på nu, men før var det en hemmelighed som der ikke blev snakket om. Da Paradise kom ud var Patrick og jeg meget set, på billeder og til finalen fik vi også flere spørgsmål på den rødeløber om vi var kærester, for det troede mange der, men det var vi heller ikke. Da vi kom hjem fra Mexico faldt jeg ned i en spiseforstyrrelse, hvor Patrick var der meget for mig og faktisk så hjalp han mig ud af den, fordi han kom ind i mine tanker og fik mig til at forstå alvoren i det jeg udsatte min krop for. Jeg snakkede altid med ham og han spurgte altid ind til om jeg havde husket og spise, jeg kan endda huske han gav mig sunde opskrifter jeg kunne lave og fortalte mig at jeg var god nok som jeg var. Vi var bedstevenner og han passede rigtig godt på mig, hvilket måske var derfor dette skete… Hemmeligheden i får at vide er nemlig at jeg blev forelsket i Patrick! Jeg udviklede et stort crush på ham, hvilket jeg tror jeg gjorde fordi at han elskede mig, da jeg ikke kunne elske mig selv og hans nærvær altid fik løftet mit humør .. Jeg indrømmede det aldrig, fordi vi altid sagde vi var som bror og søster, men da jeg så rejste til L.A sendte jeg ham en kurv med chokolade, vin og roser hvor jeg skrev et sødt kort .. Kan ikke huske hvad der stod i, men det kan Patrick måske, haha .. Det var faktisk rigtig sødt, men jeg fik vidst aldrig rigtig sagt at det var fordi jeg var forelsket i ham! Det kan jeg ihvertfald ikke huske .. Men tiden gik og det blev glemt, vi fungerede bedst som venner og det var et crush der kom og gik hurtigt, men han vil altid have kæmpe betydning for mig, fordi han var her for mig, da jeg følte mig alene og bange. Tænk engang, jeg har været helt vildt forelsket i Patrick og nu mærker jeg det slet ikke, faktisk kan jeg kun smile og grine lidt over hvor cute det var! Vi er stadig gode venner og jeg holder meget af ham! Der skete aldrig noget imellem os, vi har højest kysset hinanden efter alt for mange Tequila shots på Paradise, men det kan jeg knapt huske 😀

Foto: What.Art

Fie laursen patrick paradise hotel forelsket