Vælg en side

Reklame.

Hey bloggen .. Natasja min bedsteveninde gav mig den bedste julegave, som jeg faktisk viste kort i min julegave video, men jeg ville lige rigtigt vise jer det her fine billede som hun har lavet af os. Hun har fra de sidste 3-4 år taget billeder og printet ud og lavet en ramme med dem alle, så alle vores minder fra vores rejser, fester og oplevelser er samlet. Jeg fik helt tåre i øjnene, da jeg åbnede den gave. Det er så fint og jeg elsker hende så højt! Sådan et billede kan klart anbefales at lave, hvis i ikke ved hvad i skal give i gave til jeres bedsteveninde, for hold da op hvor jeg elsker det billede. Det står så fint og jeg smiler hver gang jeg kigger på det. Føler mig så heldig at have hende, som min bedsteveninde.

fie laursen fie laursen

 

Her kan I få inspiration til jeres veninders julegaver.