Vælg en side

Hey bloggen! Jeg er først lige kommet tilbage på tasterne eftersom jeg har og stadig ligger med 39,5 i feber og en slem forkølelse .. Øv! Der er sat rigtig mange spørgsmål til hvorfor jeg postede dette nøgenbillede af mig selv, som del af #onefingerchallenge og jeg har ikke fået svaret på noget endnu, trods pressens mange artikler på det, netop fordi jeg nærmest ikke har kunne bevæge mig fra sengekanten, haha .. Men her er jeg og har det en smule bedre, men stadig syg! Jeg så at der blev skrevet om denne challenge og jeg så hvor forargede og kropsforskrækkede folk var, hvilket jeg synes var latterligt. Der var endda en mand der skrev at han forstod hvis en mand kunne vise sin krop, men at en pige gjorde det viste bare at hun var en billig luder… Det var alle de nedladende kommentarer til kvinders kroppe og at de skal pakkes væk, der gjorde at jeg fik lyst til at tage del af denne challenge, som nu den første og eneste Dansker indtil nu. Jeg synes kvindekroppen er smuk og jeg synes ikke den skal gemmes væk og så er der bestemt ikke nogle kvinder der skal slutshames, bare fordi de er stolte af deres kroppe! Jeg skrev #Nemt, men faktisk så var det vildt svært at lave denne challenge og selv dette billede tog mig over 20 minutter, hahaha…! Kys og kram, jeres Fie

fie laursen nøgen one finger challenge