Vælg en side

Jeg skriver dette indlæg med tåre ned af mine kinder og det er nok den største ærlighed jeg kommer til at give jer, hvilket er rigtig svært, men efter at have set denne side der er oprettet imod mig for at udstille mig og gøre grin med mig, så følte jeg ikke for andet end at tage emnet op. På twitter har jeg altid haft en hater, som tweeter mig ondskabsfulde ting som jeg altid blokerer, men nu kom der et igår med et link til denne side: www.fielaursenfake.tumblr.com. En side der poster grimme billeder af mig, fra screenshots af videoer og gør grin med de billeder af mig selv, som har været redigerede. Jeg har valgt at samle mod til at lave et indlæg, netop fordi jeg er en offentlig person som hurtigt og stortset altid bliver sparket til og denne gang vil jeg gerne forklarer hvorfor jeg har redigeret mine billeder så meget, samt hvorfor andre bloggere og offentlige personer sikkert også gør det (jeg siger ikke alle gør det, men mange gør). Men jeg vælger at stå ved det og forklarer hvorfor;

I mange år har jeg frem og tilbage kæmpet som spiseforstyrret, jeg har lidt af anoreksi og jeg har lidt af bullimi. Da jeg gik i folkeskole blev jeg mobbet ud af flere skoler, hvor jeg altid fik af vide at jeg var for stor. Siden jeg var 14 år gammel har jeg været kendt på de socialemedier og da jeg fyldte 18 år blev jeg kendt i pressen og på TV. Imens jeg kæmpede imod mine indre dæmoner, der fortalte mig at jeg var for stor, at jeg skulle tabe mig og endda imens jeg on and off har faldet ned i spiseforstyrrelser, hvor jeg har tabt mig gevaldigt og så taget på igen, så har jeg haft hele Danmark til at følge med, uden de vidste hvad der foregik i mine tanker og i mine følelser. Jeg har taget på igen, faktisk har jeg taget over 10 kilo på og jeg er kommet op i en størrelse medium og for første gang nogensinde er jeg faktisk stolt af min krop og de former jeg har opbygget, men det var jeg ikke, da disse billeder blev taget og redigeret. Så ja, jeg er opsat på perfektion og det kommer fra min barndom, hvor at jeg altid fik af vide at jeg ikke var god nok. Men jeg er glad nu og jeg kan leve videre i min størrelse medium, men jeg følte for at tage emnet op i hvorfor jeg før i tiden har redigeret min krop på billeder. Det har været svært ikke at gøre det, fordi at mine tanker fortalte mig at hvis ikke jeg redigerede mine former væk, så ville jeg få kommentarer på at jeg var fed og ironisk nok, så fik jeg også altid de kommentarer, når ikke billederne var redigerede. Det er virkeligt trist og jeg er bestemt ikke den eneste pige ..

Her er et par redigerede billeder .. 🙁

fie laursen photoshop fie laursen

Her er et uredigeret billede .. Jeg har seriøst angst i hele kroppen over at poste det her, men jeg føler jeg er nød til at være modig og sige ‘fuck jer’ til mine haters. Ja, min krop er ikke perfekt og min hud er heller ikke. Når en pige redigerer sine billeder bunder det i meget og jeg synes ikke man skal lave grin med piger der gør det, men hellere løfte dem op og pænt fortælle dem de ikke behøver gøre det, fordi de er gode nok som de er – for det gør rigtig ondt at blive gjort grin af, når man sidder og kæmper med sine tanker. 🙁  Håber dette indlæg kan nå ud og hjælpe nogle med min ærlighed. Kram Fie
img_5326