Vælg en side

Caroline // En pige jeg plejede at forsvare, faktisk ikke fordi at jeg forstod hende men fordi jeg så en forvirret ung pige, der havde en ødelagt sjæl og kunne bruge en der var der, men det er jeg færdig med nu. Jeg har altid snakket om hende med kærlighed og støtte, fordi jeg syntes at hun fik nok med hate, men eftersom hun selv har valgt at gøre sig uvenner med mig, ved at tage at jeg har sagt en pige var un-classy fra Paradise Hotel og lagt den på sig selv, for at skændtes med mig og svine mig til, der stopper min støtte til hende. Jeg synes faktisk det er synd at hun udstiller sig som hun gør, for jeg kan godt forstå og støtte nogle af hendes synspunkter, såsom at kvinder skal kunne have sex når de vil uden at blive dømt og at man ikke skal skamme sig over sin krop. Men der er også ting jeg ikke forstår eller støtter, såsom at skulle lave dildoshows og onanerer på TV. Jeg tror hun glemmer at hun har et liv om 5 år, at der kommer en tid hvor hun gerne vil have en mand respekterer hende og putter en ring på hendes finger. Jeg synes det er rigtig synd at gøre sig selv kendt som en billig pige i håb om at blive kendt og bryde tabuer som hun siger, for jeg synes godt man kan bryde tabu’er uden at udstille sig selv som Dildo-pigen og lave grin med at man opføre sig som en ‘slut’, for det er ikke den rette måde at bryde tabu’er, i min optik. Hun valgte at kalde mig billig pga. mine undertøjs billeder; En nøgen krop har intet med class at gøre, det har ens opførsel og ordforråd. Du nævner kun nøgenhed, intet seksuelt adfær promoveret på en billig måde, hvilket jeg ikke har på mit CV og du netop kun har på dit. Hun siger så jeg føler mig truet af hende… Der er intet der kan gøre at jeg føler mig truet, med den karriere og baggrund jeg har, heller ikke en reality-pige der arbejder i føtex, som ser en personlig genstand som en dildo og en intelligens der rækker ligeså langt som et egern. Behersk dig nu lidt, du opfører dig som en rebelsk hyæne der fik slået alle hjernecellerne ud som barn.

caroline1

Nikita Klæstrup // En pige der ligesom mig selv altid får hate inde på pressen’s artikler fra hr og fru Danmark, faktisk en pige jeg rigtig godt kan lide. Jeg synes hun er en stærk kvinde, som forsvare kvinder godt og viser at vi skal føle os smukke og tilpasse i vores kroppe. Mange har et syn på at hvis man er en smuk pige, der tør vise sin krop frem så er man en dum bimbo – og lige her kan jeg godt lide Nikita, for hun viser at det ikke er sådan landet ligger. Hun er nemlig politiks debattør, medlem af Liberal Alliance og så kan man høre hun har meget at rykke rundt med når hun snakker. Jeg er stor fan af hun viser man kan være en intelligent, classy kvinde men stadig stå frem i fint undertøj, pæn makeup og højehæle.  Jeg skal fandme nok krydse min stemme af til dig, hvis du stiller op til valget en dag, Nikita! Haha .. Hun gør det godt, jeg er fan!

caroline2

Michelle // Hende har jeg altid godt kunne lide. Hun var med i Paradise Hotel og jeg synes hun var så sød. Hun virker ikke til at være en pige der kunne gøre en flue fortræd og så virker hun bare til at have hjertet på det rette sted. Hun er et godt bevis på at ikke alle Paradise-deltagere er f*cked up, haha! Jeg kender hende faktisk lidt, da jeg også er veninder med Olivia fra hendes sæson og vi skal faktisk snart ses, men jeg har en rigtig god følelse på hende som person og jeg kan kun snakke om hende med kærlighed! Sød, sød, sød ! Hun var god for hendes sæson af PH! xx

caroline3

Rikke Gøransson // Jeg vil egentligt ikke rigtig kalde hende Reality-deltager, men hun har jo lavet reality før og hendes navn blev nævnt med i mailen om dette indlæg, so here we go! Okey, er der overhovedet nogle der kan sige noget negativt om Rikke? Det har jeg ihvertfald aldrig set .. Ret vildt og inspirerende at man kan være så elsket som kendis! Den båd kommer jeg nok aldrig i, for jeg kan ikke holde min kæft og synes drama er sjovt, haha! Nok også derfor jeg er Reality-deltager og ikke vært, forfaen hun er god til altid at snakke pænt og være sød. Det kan jeg kun respekterer. Hun virker meget moden, klog og fyldt med class. Jeg tror Paradise Hotel ville være dødt, hvis hun stoppede som vært – Er jeg den eneste? Respekt herfra .. Jeg er fan! 🙂

caroline5

GALLERI: SE NYE FRÆKKE UNDERTØJSBILLEDER AF FIE LAURSEN HER!