Vælg en side

Boris er hjemme. Paradise optagelserne er slut. Jeg er glad. Vi er sammen 24/7 og vi arbejder på nogle hemmelige projekter sammen, som vi håber og tror på bliver til noget stort. Imens han var væk, gik det faktisk op for mig hvor meget han var i min hverdag. Vi er jo altid sammen. Da vi var små gemte Boris altid mine dukker og ødelagde dem, men stadig samlede han mig op når jeg faldt. Når tingene går galt hjælper han mig med at forstå. Vi er bedstevenner. Jeg tror søskende kærlighed forevigt vil beskytte en. Man kan ramme bunden, man kan være så knust men har jeg min brors arme at falde tilbage i, så klare jeg den. Det gør jeg altid. At have en bror er ligesom at have en bedsteven man ikke kan miste. Ligemeget hvad, så er man limet sammen. Jeg er så glad for at have ham hjemme og endnu gladere for at vi allerede nu får flyvende med tilbud af forskellige mennesker, som ønsker at producere en masse med os. Vi har sagt ja til noget og nej til noget andet. Jeg tror det bliver sjovt. Sammen står vi stærkere og jeg glæder mig til i alle skal lære Boris personlighed af kende, nu hvor han står frem og lader jer, lærer ham at kende .. Det blir godt!. xx

fie-laursen-boris