Vælg en side

Hey bloggen! Der er rigtig mange som spørger mig om jeg er veganer eller vegetar, fordi jeg tit spiser på HOPE inde på Larsbjørnstræde, men det er jeg ikke, men jeg kan rigtig godt lide Vegansk og så håber jeg at jeg kan droppe kød, på et tidspunkt. Jeg har før været pescetar, i 4 måneder jo.  Denne skønne café er opstartet af nogle af mine bedstevenner, det er de mest livsglade og dejlige drenge, som render rundt inde på Hope og laver lækkerier til folk. Tit er jeg der i en times tid, drikker smoothies og hygger mig der. Det er så godt et spot. Hope er ikke 100% vegansk, men det meste er. Jeg vil anbefale deres salat med ost og kyllinge stykker i – Ja hvad faen hed den nu? Den får jeg altid. Hvis i skal smage den, så bare sig den med ost og kyllinge stykker, som Fie altid får, haha! Kys og kram, jeres Fie

fie laursen hope cph fie laursen hope cph fie laursen hope cph fie laursen hope cph fie laursen hope cph fie laursen hope cph