Vælg en side

Det er sket, min bog er sendt ind til forlaget og den er færdigskrevet. Hele mit liv og alle mine hemmeligheder trykket ned, sort på hvidt. Jeg har gjort mig mange tanker, nu hvor den er færdig og jeg har indset at når denne bog bliver udgivet, så bliver mit liv forandret, fuldstændigt. På godt og ondt. For mig, bliver det et nyt liv, hvor jeg har smidt mine dybeste hemmeligheder på bordet og jeg kan trække vejret. For andre, kan folk måske blive sure og de kan dømme mig, men sådan er det jo når man vælger at åbne op om sit liv og person. I min bog fortæller jeg for første gang, to af mine dybeste hemmeligheder som har holdt mig nede og stresset mig i mange år, fordi jeg har frygtet det skulle komme ud og også været ked af at jeg ikke bare kunne åbne op. Jeg har levet et liv, som elsket og hadet i mange år – Men jeg har ikke været hadet for den jeg er, men den jeg har fremstået som og derfor er det nervepirrende at udgive en bog så ærlig som denne, for det giver folk muligheden for at dømme mig. Jeg ved at jeg først kan være 100% mig selv, når min bog er udkommet og min største hemmelighed er ude, for der kan jeg slappe af og smide facaden. Jeg ved folk aldrig vil gætte hvad jeg holder skjult for jer, men jeg tror og håber at vi i 2017 kan være åbensindede og tage godt imod folk, som de nu er. Jeg tæller dage ned til ‘Min Ærlighed’ ryger ud på hylderne i butikkerne, for den dag kan jeg trække vejret og være 100% mig selv. Før kan jeg ikke, for så gætter folk min hemmelighed og så får jeg ikke fortalt min historie, som jeg ønsker. Øj, jeg er nervøs.. Men min verden bliver så meget bedre, når kortene er smidt på bordet og kan forstå hvem jeg er, hvad jeg kommer fra og hvad jeg har været igennem. Denne bog ændre mit liv, fuldstændigt. Et sted føler jeg mig ikke klar, fordi jeg er bange og et andet sted ville jeg ønske at det hele kom ud imorgen, så jeg kunne smide facaden og alle kort på bordet. Jeg er så træt af at være bange og jeg er træt af hemmeligheder. Alle der åbner den her bog vil falde bag over, hvis de har fulgt med i mit liv og de vil tro’ jeg aldrig kunne chokere dem mere end jeg har gjort i forvejen… Jeg ved slet ikke om folk er klar, men det er jeg. Snart er jeg fri..

fie laursen min ærlighed bog

Følg med på Instagram @fielaursenofficial