Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hey bloggen .. Ej, hvor er jeg i julestemning! Jeg har nemlig fået sat mit nye juletræ op. Hvide juletræer er helt vildt in og jeg har altid ønsket mig et hvert år, efter at have set dem over alt på pinterest, haha! Jeg fandt frem til hvor man kunne købe dem i Danmark og det var på Vitrinen.dk, så jeg har fået bestilt dette juletræ hjem som jeg synes er så fint! I kan købe det lige HER! Jeg har tænkt mig nok at bestille nogle flere hjem, til flere steder i huset og måske et foran vores hus, da det jo er plastik og kan holde til det, hihi .. Det er ihvertfald så cute! xx

fie laursenfie laursenfie-laursen-jul img_6702 img_6707

Udover det så åbnede jeg min første julegave, som lå under træet og det var en Candyfloss maskine fra coolstuff.dk! Synes det var alt for nice lige at få sådan en gave sendt, nu skal jeg ihvertfald lave candyfloss – måske allerede til julefrokosten, haha! Vi må se 😉 den kan købes lige HER.

img_6709   img_6854 img_6865 img_6866