Vælg en side

Iaften er jeg rigtig knust. Selvom jeg er lettet fordi at profilen er blevet fjernet af Instagram pga. mobning/chikane anmeldelser, så er billederne stadig lagt op og der kom 2000+ følgere på den profil. Man skal blot slå to og to sammen for at vide at mange har taget screenshots og sendt til deres venner, det vil sige at de billeder forevigt vil hænge sig i mit navn og det knuser mit hjerte. Mange anmeldte profilen og det lettede mig den blev slettet. Jeg er stadig knust inden i, fordi jeg ved hvilke konsekvenser det får for mig at der er nøgenbilleder, billeder med stoffer og andet der køre rundt i gruppe samtaler nu. Jeg føler mig utilpas og væmmes ved tanken om at alle kan have et nøgen billede af mig nu. Jeg er lidt tom for ord, har et klump i halsen, vil tage en sovepille og falde i søvn. Jeg er helt udkørt. Håber at vågne imorgen, til at dette var et mareridt. Tak til jer der støttede mig og anmeldte den. Jeg elsker jer så højt. Det er jeres skyld at jeg kan gå i seng med tanken om at siden er nede nu.


Lavede denne video før siden blev taget ned ..