Vælg en side

Hey bloggen! Jeg skriver lige hurtigt for at fortælle jer at jeg er væk fra bloggen denne weekend, da jeg skal tilbringe weekenden sammen med min bedsteveninde og to gode venner Wichmann brødrende, hihi .. Vi roadtripper bla. til Tyskland og vil optage vlogs til jer, som i kan se når jeg er hjemme igen Mandag .. Jeg gider ikke at tage min computer med og rende og blogge, netop fordi at jeg ikke ser min bedsteveninde så tit som jeg ønsker og faktisk aldrig rigtig ser Adam og Joachim fordi de bor i Capetown, men i får en masse nyt på Mandag! Jeg glæder mig rigtig meget til denne weekend og det bliver så hyggeligt .. Jeg hopper ind imod byen nu, hvor jeg skal mødes med de andre og så snakkes vi ved, skønne læsere! xx Tak for kærligheden disse dage, gal en omgang drama! Haha, men come on .. Lidt drama har aldrig skadet nogle, jeg griner ihvertfald af hele situationen!  😀

Følg med i weekenden på snapchat @fiahfiahh

fie laursenfie laursen