Vælg en side

Hey bloggen .. Jeg synes lidt at min jul startede dårligt, netop fordi at jeg lå de første 4 dage syg med slem forkølelse og 39,5 i feber. Jeg prøvede at presse mig selv op og blogge, men intet blev godt som jeg ønskede og så måtte jeg ligge mig tilbage på sofaen og snøfte, haha .. Jeg havde skrevet en liste med videoer jeg skulle lave i hele December, hver dag ligesom sidste år til ‘Fies Julekalender’ som jeg plejer at lave hvert år, men det kan jeg så ikke lave nu, fordi jeg er bag ud allerede og det vil give for meget stress på. Jeg er stadig syg, men lidt i bedring så jeg kan ihvertfald sidde og blogge en masse til jer nu! Imorgen skal jeg pynte lidt mere op, så det bliver rigtig fint og så skal jeg snart bage lidt ..
Hvordan julehygger i? 🙂

fie-laursen-1fie-laursen-2fie-laursen