Vælg en side

Så blev det juleaften! Jeg giver den gas med gulv glimmer og røde læber! Min kjole er faktisk en af mine julegave fra min bedsteveninde Natasja og den er så fandens fin. Ej, hvor jeg elsker den! Min familie fra Italien er fløjet ind og er hos os i Danmark, så vi skal holde en god blanding af Dansk og Italiensk Jul, så det glæder jeg mig meget til. Gæsterne er faktisk lige om hjørnet, så i får blot en hurtig update fra mig, da jeg lige ville ønske jer alle glædelig jul! I skal huske at julen ikke handler om at få den nyeste iPhone, det handler om kærligheden og selvskabet – Det er så synd at se hvor mange unge som skriver til mig at de er kede af de ikke får den nyeste telefon eller dyreste tøj, fordi det er det der bliver snakket om i skolen, så derfor har jeg det med i dette indlæg at gavernes pris ingen betydning har for hvor populær du er eller hvor meget dine forældre elsker dig. Jeg håber i alle vil lytte til mig og huske jer selv på at et kram har en større betydning end den dyreste gave. Julen handler om kærlighed og i år har jeg valgt ikke at ønske mig noget, andet end en lækker aften! xx
Glædelig jul!

fie-laursen-fiee fie-laursen-blogging