Vælg en side

Hey bloggen! Jeg tænkte lige at skrive et indlæg om den Parodi jeg har lavet på ‘Gulddreng – Guld Jul’, da den kom ud af det blå og ikke var forventet, haha! Boris og jeg sad den anden aften og kunne ikke sove, så vi begyndte at skrive en sang imod mig, altså med selvironi, fordi vi snakkede lidt om haters og derfor fik vi ideen. Som I ved så laver jeg ofte grin med mig selv og min fortid, hvor jeg har opdigtet nogle løgne .. Det gjorde jeg bla. også da jeg lavede ‘Taber Sangen’ med DR og altid snakker om mig selv med et blink i øjet og lidt self-hate, haha .. Der er nogle der tror at jeg mener den her sang seriøst, det skal pointeres det ikke er seriøst og vi har brugt ca. 3 timer på at skrive og indspille den, haha! Det er ikke meningen det skal lyde godt, men sjovt! Vi sad bare og skrev en masse der passede på mig – Folk hater, jeg har været med på Paradise Hotel og jeg har lidt neder’ på over at Bendtner ikke ligger under mit træ i år .. 🙁 Ej haha, tak for at tage så godt imod den! Jeg har haft det så sjovt med at skrive/indspille den med Boris, det er faktisk nok vores bedste minde! Musik videoen var endnu sjovere, fordi den er så latterlig og uproffesionel at det gjorde det underholdene at optage!
Husk at like, kommentar og del! xx