Vælg en side

OMG!!!! I min karriere er der oppe og nedture, lige nu har jeg lidt blandede følelser som jeg vil dele med jer… Jeg blev kontaktet af en caster fra USA for ikke længe siden, som ønskede at have mig med i et stort Reality-program som skulle filmes på en tropisk ø, hvor en masse unge skulle samles og hun beskrev det som det var som Paradise Hotel, men for eks-kærester og par, eller sådan noget. Da jeg boede i L.A datede jeg nogle forskellige fyre, som også er i TV-branchen og går efter kendis-livet, som jeg selv gør og derfor havde en fyr jeg har datet i en længere periode meldt sig til det program, hvor han så har skulle svare hvem hans eks-kærester er og der er mit navn nævnt, hvor en Dansker på deres produktion har sagt at jeg allerede har lavet TV og at jeg var vild på programmet ‘Paradise Hotel’, så de har set nogle klips med mig og kontaktede mig på det grundlag, at jeg var den af hans eks-kærester der havde bedst TV potientiale, haha! De fortalte de ikke havde haft eller skulle have andre fra andre lande med, da det skal være et Amerikansk show de skal filme men jeg var en undtagelse, men fordi at han nu har fået at vide han ikke får det beløb han ønskede, for sin deltagelse så har han valgt at trække sig, med mindre de går op i løn .. Jeg tror faktisk slet ikke han har fået af vide jeg er blevet kontaktet, jeg har ihvertfald ikke tænkt mig at fortælle ham det, men jeg  krydser fingre for at han vælger at deltage for det kunne være så sjovt at optage et TV-program på andre kanter end Danmark! Synes ihvertfald det her er lidt sjovt og ville dele det med jer! Kys for nu, Fie

fie-laursen


Følg min Instagram // @fielaursenofficial