Vælg en side

Guess what… Efter et rigtig godt møde så skal Boris og jeg igang med at prøve at optage vores helt eget TV-Program! Jeg kan selvfølgelig ikke love jer endnu at det bliver til noget, men jeg har en god fornemmelse og jeg glæder mig til at komme igang med at filme, for vi starter allerede d. 19 December med første optagelser. Vi har et rigtig stort produktions selvskab bag os, som skal sælge programmet videre til kanaler som TV3 osv.. Så vi må se hvem/hvis der køber det! Vi har jo en masse der skal ske i år 2017 og det er alt det guld vi skal have med, samt vi også skal fjolle rundt og have det sjovt. Det hele skal handle om vores succes på socialemedier, samt de ting vi opnår pga. den. Fx, at jeg udgiver min bog, jeg optager en ny sang i L.A (oooh, der fik i juicy news 😉 ), hehe.. og meget andet! Vi glæder os rigtig meget til at komme igang med de første optagelser og så håber vi selvfølgelig det bliver til noget, men det tror vi selvfølgelig at det gør. Hvad siger i? Kunne i tænke jer et TV-program med Laursen Søskende og hvad der sker bag om kameraet? Det vil jo handle om alt det private, hvad der sker bag kameraet og hvordan vi opnår de ting vi gør + alt det gøgl vi render og laver! xx

PS! Hvad vil i gerne se af os, i et TV-program?

fie laursen fie laursen