Vælg en side

Et lille kærligheds indlæg til mine læsere, som altid er med mig og støtter mig ! Jeg vil blot sige at jeg elsker jer og sætter så stor pris på at have jer ved min side .. Tænk engang der nu er gået 5 år og her er jeg stadig! Da jeg startede bloggen var det en sjov hobby og bestemt intet jeg havde troet skulle blive til en bog kontrakt, tv-programmer, sange udgivet og alt det spas denne blog har medført, men igen så ville det ikke ske, hvis ikke jeg havde alle de skønne mennesker som støtte. I gør mine grå dage til farverige ! Forfaen, hvor jeg elsker jer! Tak for at i er med mig, jeg glæder mig så meget til at møde en masse af jer i 2017 når min bog udkommer .. I er ALT jeg behøver for at komme igennem de dårlige dage og det er jeg så taknemlig for! Tak, tak, tak for alt basser! 🙂

fie laursen