Vælg en side

Hey bloggen! Så er jeg kommet til tasterne, igår aftes mødtes jeg op med Wichmann brødrende som har Youtube kanalen ‘FORREST and BOB’, som i kan tjekke ud lige HER! De er så pro når det kommer til at filme og arbejde med YT, altså det kunne jeg godt lære lidt af og det er jeg faktisk allerede .. De er så skønne personer og jeg er rigtig glad for at have dem i mit liv! Vi kørte til Tyskland, Grænsen for at handle ind og få en hyggelig roadtrip hvor min dejlige Bedsteveninde også var med, som faktisk også har en kanal i kan tjekke ud lige HER. Igår drak vi vino, spillede spil og så comedy show, haha .. Vi har optaget videoer i kommer til at se på min kanal snart! xx Kys for nu, Fie

fie laursen og wichmann fie laursen og wichmann fie laursen og wichmann fie laursen og wichmannfie laursen og wichmann