Vælg en side

Jeg får rigtig mange spørgsmål omkring sang lige pt og jeg har noget på hjertet, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg har altid elsket og synge, så det er fedt at jeg har muligheden for at dele det med en masse mennesker og at jeg kan skrive egne sange også, nu har jeg kun 2 udgivet men en EP på vej. Jeg har været helt vildt heldig i at skabe et team i L.A som har skrevet musik med mig de seneste par år og udgivet begge mine sange, men faktisk har jeg en drøm jeg aldrig har åbnet op omkring, når det kommer til musik. Min største drøm er faktisk at lave Danske sange og synge koncerter her i Danmark. Selvfølgelig er udlandet også fedt, det har jeg tit drømt om, men jeg ser altid mig selv i Danmark og synge Danske sange, når jeg drømmer om hvad jeg gerne vil. Jeg elsker selvfølgelig stadig mine egne sange + de kommende jeg har på min EP, men det er stadig ikke Dansk. Jeg kan godt lide Medinas musik og jeg elsker når ordene er på vores sprog, dog har jeg aldrig selv skrevet eller lavet et cover på en Dansk sang før. Min plan er at forsætte med det Engelske, netop fordi jeg har muligheden nu og folk der tror på mig og så håber jeg det udvikler sig til at jeg finder et godt team her i Danmark på et andet tidspunkt. Men ja, det er faktisk min største drøm at udgive Dansk musik. Jeg er vel bare rigtig glad for landet og de mennesker som følger mig og så elsker jeg vores sprog.

fie-laursen-synger-1

Hør mit seneste cover af ‘Shawn Mendes – Treat You Better’ lige HER.

img_7825