Vælg en side

Kære læsere. Undskylder de lange pauser jeg har haft taget fra bloggen, on and off de seneste par måneder. Jeg har haft mange tanker om at slette alt på bloggen eller stoppe den helt. Men jeg elsker bloggen og jeg bliver. Jeg har lært at erkende min fortid, som jeg har skabt på bloggen og selvom jeg sletter diverse indlæg, så ligger det jo stadig i folks tanker og i pressen, så derfor har jeg valgt bare at se fremad. Jeg er meget på Youtube lige nu, ja faktisk poster jeg videoer hver dag og så udkommer min bog snart. Alt går ret godt lige nu og jeg er for første gang lykkelig i mange år, sådan RIGTIG lykkelig og ikke midlertidigt. Jeg har lært at man selv kan vælge sin lykke, hvis man fokuserer på den man er og giver slip på det, man tror folk vil have man er. Jeg smiler, griner og er varm inden i, hver evig eneste dag og sådan har det været de seneste par måneder. ‘Min Ærlighed’ har ændret mit liv. Men først nu, har jeg fundet mig selv fuldstændigt og taget springet. Jeg tænker hele tiden på at min bog er færdigskrevet, det er nervepirrende, fordi min største hemmelighed er i bogen og jeg ved at alle vil få et kæmpe chok. Det er en af de største dele af mig, som jeg åbner op omkring, det er så fandens stort og personligt, jeg håber på folks kærlighed og kram, når bogen rammer butikkerne.. Men man kan jo aldrig vide. Jeg er bange, nervøs og tænker på det hele tiden.

fie-laursen-aerlighed

For faen, bloggen – Meget er sket. Jeg er også nomineret til både ‘Årets bemærkning’ og ‘Årets socialemedie bruger’ til Reality Award. Det er ret vildt. Jeg er glad for at det er positive ting jeg er nomineret for, faktisk så fik jeg lidt tåre i øjnene da jeg læste at jeg var nomineret til ‘Årets bemærkning’ fordi det var min ærlighed der havde fået æren. Det er også ret vildt at jeg er nomineret til årets socialemedie bruger, men som min veninde sagde lå den til højrebenet, da jeg er den af de nominerede der er mest aktiv på de socialemedier og arbejder med det fuldtid, dog vidste jeg slet ikke de havde sådan en kategori. Men jeg er så glad, for at få æren af at blive nomineret til hele 2 kategorier. Det er to priser jeg gerne vil vinde, men igen er de andre nominerede også super skønne og talentfulde, så jeg bliver glad ligemeget hvem der vinder. Jeg har sagt til mig selv at hvis jeg vinder for ‘Min Ærlighed’, så giver jeg folk min største ærlighed og så fortæller jeg min største hemmelighed på scenen, foran hele salen og har modet med mig. Det er hemmeligheden som jeg har skrevet om i min bog, egentligt havde jeg altid holdt det inde til jeg kunne skrive det sort på hvidt, men jeg elsker at udfordre mig selv. Jeg ved det er bedst at vente med at fortælle det til bogen udkommer, men jeg springer snart i tusinde stykker over at holde det inde. Jeg har virkeligt fundet mig selv og min lykke, det eneste stykke jeg mangler at komme ud med, er det som ingen nogensinde ville have gættet. Nemlig, det der presser på i mine tanker, måske til bogen udkommer. Vi må se.

fie laursen